4. joulukuuta 2009

KAAOS

Olemme elossa. Taalla Mumbaissa on kuuma. Eika meilla ole pyyhkeita mukana, jotta suihkussa kaynti olisi mukavaa. Liikenne on kaottista ja valilla pelottavaa, mutta kiehtovaa. Meidat on ehditty ryostaa kaksi kertaa, mutta ei onneksi aseella uhaten ja ryostosaalis oli n. 12 e. Huomenaamuna lahdemme kohti Goaa jossa toivottavasti on halvempaa ja rennompaa. Mina (Jenni) en niinkaan pida paikallisesta ruuasta, mutta mina (Samppa) tykkaan todella paljon. Hotellimme on saastainen ja jostain syysta vain minulla (Jennilla) on itikanpuremia ja meita sentaan nukkuu kolme samassa huoneessa (tavattiin lentokentalla ruotsalainen backpackeri Johan). Nyt rupeamme selvittelemaan matkavaraustamme Goaan.

<3:lla Jenni ja Samppa

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

moikkelis...tuleekohan tää ees tänne jos kirjotan no kohtahan se selvii...ootteks te niinku kahestaan siel vai onks toi johan niinku teiän kaa??vai mitä häh...muista sit mulle se lahja jotain tosi siistii olis kiva saada...ja muista tulla ehjänä takas

Anonyymi kirjoitti...

hhaahaha kiva kun saitte ruptsalaista seuraa ;) Onnea matkaan!! Toivottavasti teiltä ei viedä enemmän juttui, vaik kamera.. onhan se teillä mukana?? =)

Rania

Anonyymi kirjoitti...

Heips!
Toivottavasti säilytte ehjänä. Muistakaa pitää nestetasapainostanne (etanol 0%)huolta, kuumuus voi tehdä tepposet. Pitäkää toisistanne huolta. Nauttikaa lomastanne.
terv. satunnainen vierailija rannikolta

arja kirjoitti...

Oho, olkaa varovaisia, ei kanata luottaa paikallisiin!!! Pysykää muitten turistejen kaa! Luottakaa vaistoon, jos joku ihminen herättää pahan tunteen niin vältä sitä, siis valitsekaa seura.Ja varokaa Gooassa huumeita.Ja lopuksi nauttikaa satumaasta. Suri halaus Äitin serkku Arja