20. tammikuuta 2010

Turkkitakki

Alkoi hiljalleen kyllästyttää kirjoittaa pelkästä Intiasta (koska matkalla ei oikeastaan muuta tapahtunut kuin sitä että makoiltiin rannalla ja syötiin, ehkä teen vielä pienen kuvakollaasin Intiasta..saa nähdä) mutta siis asiaan. Oulussa on ollut jumalallisen näköinen ilmasto, mutta harmikseni en ole sitä päässyt ihailemaan, koska olen ollut lukittuna omaan kotiini nelisen päivää jo.



Ja seuraavaksi voin kertoa teille surkuhupaisan tarinan. Elikkä tänään Stockmanilla oli se huippumallihaussa-casting, johon minun oli tarkoitus mennä (okei myönnetään, onhan se vähän naurettavaa) ja meikkasinkin itselleni luonnollisen meikin, silitin vaatteet ja suihkutin jopa lakkaa hiuksiini, kas näin:


ja lopputulos oli se, etten mennyt koko tyhmään castinkiin, koska niin ei ilmeisesti ollut tarkoitettu. Joka tapauksessa H&M:ltä mukaan tarttui tämä turkkitakki (joka on tekoturkis) ja maksoi vaivaiset 15e (alunperin 80e), joten reissu ei ollut täysin turha, vaikka turhauttava olikin.



tiedän.. hukkasin toisen kenkäni :D


ja mikä ihaninta, tänään saapuivat viimeisetkin ebaysta tilaamani tuotteet ja olen onneni kukkuloilla, enkä malta odottaa että saan jonkun sudittavakseni.



<3:llä Jenni

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Minä tulen mieluusti sudittavaksi kun tulemme sinne Ouluun ;) T:Äiti