2. lokakuuta 2009

Lunta ja huolia

Eilinen päivä meni sutjakkaan, siinä huumassa sitten varattiin matka Intiaan joulukuuksi (jos äiti sattuu näkemään tän blogitekstin ni tiedän että meillä ei ole varaa semmoiseen, mutta kerranhan tässä vaan eletään).... joten nyt ollaan köyhyyden huipulla, sillä sain tänään lisäksi tietää että kela ei maksa minulle minkään laista työttömyystukea, eikä myöskään työkkäri.. kohta sitä ollaan sossun luukulla. Toisaalta yritys on kova työn haussa ja iloisin mielin niitä etsinkin.. ei kannata lannistua!


sorruin myös hieman törsäämiseen:

Ja kaikista kamalinta! Tänä aamuna heräsin lumisateeseen.. Ei voi olla totta! Helsingissä on varmaan vieläkin 15 astetta lämmintä. Pitää kaivaa toppatakki kaapista kun kerta tämmönen vilukissa olen.

<3:llä epäviisaasti ajatteleva köyhä-Jenni

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mamma täällä ihmettelee, entä jos sulle tarjotaan töitä just joulukuussa matkan aikoihin ?????Ja nyt on taasen alkanut yhteishaku keväällä alkaviin koulutuksiin joko hakupaperit on täytetty? Vai käykö tässä pian niin että routa porsaan kotiin ajaa ;)

Jenni kirjoitti...

höpöhöpö. et tuöe näkemään tätä possua teidän ovella.. Ja Hakupapereita täytellään. dont worry. Ajattelin hakea roskaruokaloihin, eiköhän niihin pääse pariksi kuukaudeksi ja tammikuussa rupean lukemaan sitten pääsykokeisiin ja mulla on hyvä usko niistä työpaikoista. Täällä oulussa sitkeimmästäkin pessimististä tulee pikkuhiljaa optimisti

Anonyymi kirjoitti...

eikäää millon te lähette intiaan??? mä haluun mukaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Paljonko makso liput?!?!? =D =D

Jenni kirjoitti...

Joo harmittaa hirveesti ettet pääse mukaan :(:( Olis ollu niin kivaa mennä vaikka sun ja peterin kanssa.. Lähetään 2.12. ja tullaan takasin 28.12. Liput makso 356e menopaluu.

Jenni kirjoitti...

Ruotsista pääsis samoilla päivillä 360e menopaluu ;) ;)

Anonyymi kirjoitti...

Se vasta mukavaaaaa olisii!!!!! Mut just joulukuussa alkaa joulutyöt... :( lähen kyl varmaa marraskuussa chicagoo ja sit helmikuussa kenyaan, mut Intiaan oonki haluunnu jo kauan :/ harmiiiii :(