27. lokakuuta 2009

elämäni aamunkoin jälkeen

Syy siihen miksi en ole jaksanut kirjoitella blogiini tylsistä päivistäni tulee tässä:

Kävin hakemassa Suomalaisesta pari kuukautta sitten varaamani Braking Dawn-kirjan (ja jee! sain upean pinssinkin kaupan päälle. hihi).. Parina kuluneena päivänä en ole pystynyt ajattelemaan mitään muuta kuin kirjaa ja yrittänyt jatkaa normaalia elämääni sen jälkeen (naurettavaa kyllä, mutta se vaatii ponnisteluja).

Ja sitten eiliseen päivään.. Syyslomani loppui ja koulutyöt koulussa jatkui. Olin niiin väsynyt kun vihdoin pääsin kotiin, mutta harmikseni huomasin kaaoksen jota ei ollut mahdollista paeta. Siivosin pari tuntia lopen uupuneena ja mieleni rupesi tekemään mieli kanaa! Sampan kanssa on nyt eletty säästölinjalla niin ahkerasti, että raudanpuute alkaa näkymään kasvoista.. joten ehkä kerran kuussa saa herkutella liharuuallakin?

Ruokalistalla siis:
paistettua kalkkunaa
pistaasipähkinä-aurajuusto-hedelmä-vihannes-salaatti




<3:llä Jenni

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

UUU luit sen vihdoinkin!! =D =D en oo kyl lukenu viimeistä potteria vielä, joten odotan innolla molempien kirjojen loppua!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Löysinpä bolginne. Toivottavati muistatte syödä terveellisesti. Arvatkaa kuka???
Terveisiä ja tavataan pian.

Jenni kirjoitti...

oiskohan Eija :) Samppa anto vähän vinkkiä ;). mistäs tämän blogin bongasit?
Ja terveisiä myös sinne!

Anonyymi kirjoitti...

Hei vaan, Ei Sampan pitänyt antaa vinkkejä... minä surffailen täällä netissä niin harvoin että vain harvat sivut osuvat kohdalle joten löysin kuin löysinkin... olisikohan Jupella ollut jotain vaikutusta.
Niin ei Samppa ole muistanut ilmoittaa että olette peruneet Intian matkan... Missä päin Suomea olette ajatelleet jouluntunnelmasta nauttia?? Toivottavasti ehditte tänne Kokkolaan...jossain vaiheessa, tai vaikka koko jouluksi!! Arvasitte jo varmaan kuka???