7. marraskuuta 2009

Lohi on kala

Aloha! tänään ollaankin tehty jotain normaalista poikkeavaa, olemme käyneet ulkona! Niin aivan, luitte oikein, olemme vihdoinkin nostaneet läskistyneet perunaperseemme ylös sohvalta ja käyneet nauttimassa raikasta talvi-ilmaa. Lumi saapui vihdoin taas vieraaksemme tänne kylmään pohjolaan ja se sai aikaan sen, että joulufiilis kohosi kattoon ja peruutimme Intian matkamme.

Noh.. eipäs kuitenkaan liioitella. Haikea fiilis tosin kyllä tuli kun tajuttiin (tai ainakin minulle tuli) ettei vietetäkkään joulua ihanassa koto-suomessamme. Kävimme ihastelemassa lumivaippaan peittynyttä Oulun keskustaa ja suuntasimme tiemme myös kauppahalliin.

vesi herahti kielelle kun ihasteltiin erilaisia juustoja ja hedelmiä ja muita herkkuja.

lounaan söimme sushi-baarissa, sillä Samppa ei ollut koskaan sitä maistanut.


syömäpuikkojen käyttö oli aluksi hyvinkin vaikeaa sampalle ja minä yritin opastaa häntä.


Lopulta Samppa onnistui ja sai ensimmäisen suupalansa syödyksi.


Kala-palat olivat suosikkejani (vaikken kalasta muuten pidäkkään).. btw, näytän kuvassa enemmän kuuskymppiseltä kuin kaksikymppiseltä..pelottavaa!

ja koska olimme päässeet vauhtiin, niin ostimme viereisestä Kiina-kojusta lohikevätrullat.

itse en pystynyt rullaani kokonaan syömään, koska kalan maku ja haju etoivat liikaa.

<3:llä Jenni

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vaaau sushiaaa ;) =P

Nii en oikein ymmärrä..?? Lähettekö intiaaan vai peruutittekö matkan????

Anonyymi kirjoitti...

Heippa, ruoka näyttää herkulliselta ja terveelliseltä, saako Oulusta todellakin sushia... joo minä siis tuun viikon kuluttua rikkomaan rauhaanne, joten toivottavast kerrotte mistä päin herkkuja löytyy... ymmärsinkö oikein että kauppahallista???
Iloista mieltä ja hyvää syksyn jatkoa.

Jenni kirjoitti...

juu oulun kauppahallistahan sitä sushia löytyy :) ja teretulemast vaan!

Jenni kirjoitti...

ja koska olen oonnistunut huijaamaan teitä kaikkia niin taitavasti, selvennän nyt vielä: emme ole peruuttaaneet Intian matkaamme. moni on erehtynyt luulemaan että olin tosissani ensimmäistä kappaletta kirjoittaessani :), mutta monilta on myös jäänyt huomaamatta:"
Noh.. eipäs kuitenkaan liioitella. Haikea fiilis tosin kyllä tuli kun tajuttiin (tai ainakin minulle tuli) ettei vietetäkkään joulua ihanassa koto-suomessamme"