25. marraskuuta 2011

Pikku poseeraukset pikkujouluna

Nyt seuraa sellanen määrä pikkujoulu poseerausta, että huh huh.

Photobucket

Vietettiin eilen vakan ja pedon (lastentarhanopettajat ja opettajat) pikkujouluja ja etkot oli meillä. Syötiin joulusuklaata, piparisuklaata, poppareita, piparia, mandariineja jne. laulettiin singstaria ja ennenkaikkea oltiin linssiludeina.

Photobucket

Sain meikata Suvin (oikeanpuoleinen), mikä olikin erityisen kivaa ja harvinaista.

Photobucket

Suvi oli ostanut Lontoosta (?) hyvää viiniä, mikä sitten juotiin porukalla pois. (btw, miksi tossa pullossa on eiffel-tornin kuva kun se on lontoosta? Okei, ehkä lontoostakin saa ranskalaista viiniä)

Photobucket

Puhuttiin vähän Pirren ensvuoden vaihtoon lähdöstä ja se myönsi kokoajan luulleensa että Tsekki sijaitsee lähi-idässä, kunnes oli tutkinut karttaa yks päivä. Raukkeli oli kokoaika luullu lähtevänsä johonki melko eksoottiseen ja ehkä poliittisesti sotilaalliseen valtioon.

Photobucket

Kisailtiin myös siitä, kumpi on parempaa pipari- vai joulusuklaa.. Valitettavasti piparisuklaa vei voiton 3-2, mutta joulusuklaata syötiin kuitenkin enemmän.

Photobucket

Illan paras laulaja oli Hansku, joka singstarissa tais päihittää meidät kaikki.

Photobucket

Kun päästiin baariin (joka sijaitsi suunnilleen meidän naapurissa) niin Pirre ja Suvi meni heti ekana tiskille ja tilasivat kymmenen drinksua (kun oli niin hallpaa!).. jooh, takana olevat jonottajat olivat hieman närkästyneitä ja baarimikko luuli kuulleensa väärin.

Photobucket

Hauskaa oli, vaikka väsyttikin ja taisinkin olla kotona jo puoli yhdeltätoista :D Pikkujoulut baarissa alkoivat siis kello 20, joten kyllä sitä vähän tuli juhlittua.

-Jenni (joka näytti aivan crackhutsulta)


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jenni rakas se vinkku oli kyllä ihan Stockan Alkosta :D ihana postaus, ootte parhaita!

-S

Jenni kirjoitti...

oliko!!!???? Miks mä luulin kokoaika että se on ulkomailta? Mä elin siinä uskossa, että se on jotain tosi hienoa mitä ei suomesta saa!