4. elokuuta 2011

Heinäkuun leffasaldo

Tässä tulee heinäkuun leffasaldo (eli kaikki katsomani elokuvat heinäkuun aikana):

Photobucket Harry Potter & Kuoleman varjelukset osa
tähdet: ***
arvostelu: Tehostukset ja lavastukset ovat syy mennä katsomaan tätä elokuvaa. Odotin leffalta enemmän tunnetta ja kyyneliä, olihan kyseessä sentään HP:n päätösosa. Elokuva ei siis ollut kovin koskettava ja näyttelijäsuoritukset olivat osittain kehnot, mutta kuitenkin katsomisen arvoinen.

Photobucket
All the good things
tähdet: *
Arvostelu: Elokuva alkoi mielenkiintoisesti, mutta muuttui pian pitkäveteiseksi. Tarina perustuu tositapahtumiin ja kertoo naisesta, joka katoaa mysteerisesti. Katoamista edeltää avioliitto joka muuttuu taivaasta helvetiksi. Mies kärsii mielenterveysongelmista ja uhrattujen unelmien aiheuttamasta kaunasta. Elokuva tarjoaa ratkaisun naisen mysteeriseen katoamiseen, joka todellisuudessa jäi ratkaisematta.

Photobucket
Blue Valentine
tähdet: ****
Arvostelu: Elokuva kertoi mielenkiintoisesti rakkaudesta ja sen kadottamisesta, sekä yrityksistä pelastaa kariutumassa oleva avioliitto. Kerrankin elokuva, joka kertoo sekä rakastumisen ihanuudesta, että sen päättymisestä ja vaikeista valinnoista kuolevan rakkauden edessä.

Photobucket
Rabbit Hole
tähdet: ***
Arvostelu: Elokuva kertoi lapsen menetyksen tuomasta tyhjyydestä ja takaisin elämään totuttelemisesta. Ei kovin koskettava elokuva, mutta eräänlainen selviytymistarina. Nicole Kidmanin näyttelijäsuoritus on jälleen oscarin arvoinen.

Photobucket
Black Swan
tähdet: *****
Arvostelu: Kaunis elokuva täydellisyyden tavoittelusta ja oman mielensä menettämisestä. Elokuva kertoo balettitanssijasta, joka vaatii itseltään täydellisyyttä muiden vaatiessa sitä häneltä. Kaunis ja herkkä tarina, sekä tanssikohtaukset ovat mukaansa tempaavia.

Photobucket
Mamma Mia!
tähdet: *****
Arvostelu: Aivan mahtava! Rakastan musiikkielokuvia ja tämä oli erityisen mukaansa tempaava! Abban biisit oli sovitettu hyvin elokuvan tarinaan ja hyvä mieli tarttui väkisinkin.

Photobucket
Never let me go
tähdet:***
Arvostelu: Mietityttävä elokuva, väkisinkin tuli ajatelleeksi the Island elokuvaa, mutta toiminnan sijasta tämä keskittyi ihmismieleen ja tunteisiin. Elokuva kyseenalaistaa ihmisen tarpeen pysyä elossa keinolla millä hyvänsä, sitä tulee miettineeksi ihmisen inhimillisyyttä ja elämänarvoa.

-Jenni-

Kuvat: Googlen kuvapalvelu

2 kommenttia:

Hei mähän lennän kirjoitti...

:O coolness. Ihanaa että jatkat blogia <3

Noora kirjoitti...

Toi Rabbit Hole on ollu mun katselulistalla varmaan iät ja ajat mutta en vaan saa aikaiseksi. :D Ehkä vielä jonain päivänä...