23. elokuuta 2011

On syksy niin ihmeellinen

Syksy on aikaa, jolloin luonto kuolee, mä kuitenkin olen herännyt eloon kesän horroksesta!
Rakastan toki kesää ja mielestäni se on vuodenajoista paras, mutta lähes yksinäisessä kesässä ei ole mitään nautittavaa (paitsi hyvä ilma!). On aivan ihanaa nähdä ystäviä pitkän kesän jälkeen, heistä on kuitenkin muodostunut minulle yhdet elämän tärkeimmistä tyypeistä.

Photobucket

On ollut mukavaa aloittaa syksy myös sen pitkäaikaisimman ystäväni kanssa vaikka usein seisommekin vastakkain sukset ristissä :P Hän kuitenkin palasi tänään Helsinkiin ja jätti jälkeensä paljon hyvää  mieltä.

Photobucket

Vaikka edelleenkin tunnen ahdistusta ajatellessani tulevaa, pyrin tästä lähtien elämään hetkessä ja nauttimaan elämän tarjoamista sekunneista kuin viimeisistä.

Photobucket

ammatinvalinta-kysymys on risteillyt päässäni viime syksystä lähtien ja vihdoinkin tuntuu, että olen löytänyt itselleni sen alan mitä haluan tulevaisuudessa tehdä. Lastentarhanopettajan työ ei koskaan ole tuntunut omalta, mutta aion kuitenkin valmistua alalle. Tahtoisin tulevaisuudessa tehdä terveydenhoitajan töitä.

Photobucket

En halua enää pelätä tulevaisuutta, mutta myönnän että tuleva harjoittelujakso saa minut kananlihalle kauhusta. Pelkään, että en ole tarpeaksi hyvä lasten parissa.

Photobucket

Huomenna koko kaveriporukkani on jälleen kokonainen, mikä saa minut iloiseksi.

Photobucket

Ystävyys on jotain ainutlaatuista ja arvokasta, on aivan uskomatonta miten onnelliseksi muut ihmiset saavat minut.

Photobucket

Toivotan kaikille hyvää syksyä ja uusia kujeita!

-Jenni


2 kommenttia:

Hansku kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Hansku kirjoitti...

Huippu syksy huippujen kamujen kans tulossa! <3