7. toukokuuta 2011

silmämurhaajakärpänen

Hejssan!

Voisin alkaa nimittää Kiimingin kotia tästälähtien läskileiriksi, en suinkaan siksi että täällä laihtuisi 10 kiloa pelkästään sillä että käy pöntöllä tyhjentämässä peräsuoltaan vaan päinvastoin täällä nimenomaan lihoaa 5 kiloa pelkästään astumalla kynnysmaton yli, sillä a) Kiiminki paikkakuntana ei ole kovin mielenkiintoinen, joten tietokoneella kuluttaa parhaiten aikansa ja b) mun äiti tekee valehtelematta maailman parasta ruokaa! Joka päivä on sellainen olo kuin olisi astunut johonkin fiiniin ravintolaan (ah, kuinka onnekas olen!).

Photobucket


Photobucket

Kanaa ja pekonia salaattipedillä maustetun majoneesin kera

Photobucket

Paistettua porsasta, ranskalaisia, kaalisalaattia ja keitettyjä parsoja (lisäksi oli sitruunasuolalla maustettua voita parsoille)

Photobucket

ja tässä kaunis äitini!

Photobucket
.. ja yrmeä tytär

Photobucket

ja vielä niitä hiuksia. Mungoannamaisuus katosi hiusten pesun myötä. Tupeerattuna tosta saa mahtavan emo-tukan (jostain syystä ajatus ei innosta). mutta.. en ole enää niin kauhuissani lopputuloksesta kuin eilen,.. mutta luultavasti leikkaan viikon päästä sen kaipaamani otsatukan

Photobucket

Ainiin.. ja aika hauska juttu tähän loppuun:

Iltasanomissa oli tänään juttua naisesta, joka oli joutunut kärpäsen uhriksi, kun kärpänen oli roiskaissut toukkansa metsässä kulkeneen naisen silmään ja näin siellä luki: "Tavallisesti hirvennenäsaivartaja roiskaisee toukkansa hirven sieraimeen. Metsässä liikkunut epäonninen nainen sai toukkia silmäänsä, ja joutui poistattamaan ne lääkärissä."

No jutussahan ei sinällään ollut mitään hauskaa, mutta kun minä kauhuissani luin jutun äidilleni ja totesin: "Ihan sairasta, aattele siltä naiselta on poistettu silmät ton takia.. tosi kiva elää sokeena loppuelämänsä". Äiti katsoi mua vähän hölmistyneenä ja rupesi nauramaan ja sanoi minulle:
"Jenni, ei siltä naiselta poistatettu silmiä vaan ne toukat sieltä silmästä"

Siinä taas tuli todistettua mun lievä blondius.


<3:llä Jenni

Ei kommentteja: