22. toukokuuta 2011

Suuntana pääkaupunki

Mä olen nyt vihdoin päässyt siirtämään itseni Hyvinkäälle "Sampan" solu-asuntoon (en kyllä tiedä mitä sen solu-kämppikset tykkää siitä että niiden poikatalouteen on yhtäkkiä tupsahtanut estrogeenihirviö = nainen). Tää kämppä kokonaisuudessaan on melko ankea, mutta siedän ankeuden ilomielin sillä vastineeksi saan lämpöä ja rusketusta.. eli kaikkea sitä mitä Oulusta ei saa.

Aamu alkoi mukavasti, oltiin jo edellisenä iltana päätetty että mennään Hietsuun ja niinpä yhdentoista aikaa startattiin auto ja lähettiin huristelemaan.

Photobucket

Sää oli mukavan pilvetön ja lämmin!

Photobucket

Photobucket

kun oltiin kolme tuntia maattu auringossa ja kärvennetty itseämme, suuntasimme Helsingin keskustaan.

Photobucket

Photobucket

Samppa sovitteli erilaisia aurinkolaseja ja päätyi lopulta Glitterin pinkkeihin :D

Photobucket

Lopuksi huitaistiin Sushit naamaan (ja miten edulliset sushit!! Oulussa tästä ateriasta olisi saanut pulittaa 18e, kun täällä se maksoi 10e!)

Photobucket

Photobucket

Semmoinen päivä.. nyt sattuu jalkoihin ja kainaloihin ja kaulaan ja ohimoille, sillä onnistuin polttamaan itseni hyvin eriskummallisesti. Hyvää yötä!

<3:llä Jenni

2 kommenttia:

Hei mähän lennän kirjoitti...

Sä olet täällä! Mehän voidaan nähdä useamman kerran kesän aikana, coool. Mulla ois ensviikon la-su vapaat, tuu tänne bilettää?

Jenni kirjoitti...

joo niin oonki :)! Olis kyllä ihan yyberiä nähdä, mutta en viiti viikonloppuisin hirveesti mihinkään lähteä ku ne on ainoat päivät ku Sampalla on vapaata.. mutta tietty voin kattoa vähän millaset fiilikset on ens viikonloppuna. Kutsuisin sut mielelläni myös tänne, mutta asutaan Sampan erittäin ankeassa solussa, joten ei ehkä oo kovin hyvä idea :D