6. toukokuuta 2011

Uusi tukka

Nonniin.. nyt on käyty ensimmäistä kertaa vuoteen kampaajalla. Värjään hiukseni yleensä itse kotiväreillä ja leikkautan hiuksiani aina luennoilla (mikään ei ole rentouttavampaa kuin kaksihaaraisten metsästys), joten ajattelin että olisi jo aika mennä vähän kynimään tätä pehkoa (joka muuten painoi aivan tajuttomasti, kauan eläköön paksu tukka!). No enempää höpöttelemättä tässä tulee...

ENNEN KUVAT

Photobucket

Photobucket

ja tässä....

JÄLKEEN KUVAT

Photobucket


Photobucket

Mielestäni tukkani tosiaan muistuttaa Mungo-Annan "hiuspehkoa". Aluksi järkytyin tukkani lyhyyttä! Se tuntuu hyvin lyhyeltä, vaikka nimenomaan olin kieltänyt lyhentämästä hiuksiani, lisäksi olisin halunnut suoran otsatukan, mutta sitä ei jostain syystä minulle sitten leikattu ja kaiken kukkuraksi tukkalääkäri poltti kihartimella korvaani, enkä saanut sitä luvattua hiustenpesua leikkauksen yhteydessä.

Nyt pitää totuutella tähän uuteen lyhyehköön hiuspöheikköön. En tiedä olenko iloinen vai surullinen, olo on aika hämmentynyt.


Ja tadaa! Olin niin iloinen kun huomasin että osaan ja voin ladata videoita tänne, joten hihihi.. tässä olis eka videokokeiluni (selitän videolla samat asiat kuin yllä).



Jeesbox.

<3:llä Jenni

Ei kommentteja: