27. kesäkuuta 2011

Ale-ostoksia

Mua alkaa pikkuhiljaa huolestuttaa, että miten selviän elävänä takasin Ouluun.. taidan hautautua hiljalleen kasvavan vaatekasan alle.

Tänään en mennyt kirpparille, vaan alennusmyynteihin! Rakastan halpoja vaatteita ja joudun niitä katsellessa jonkinlaiseen hypnoosiin joka toistaa pääni sisällä:" Osta, osta osta!!" No minähän ostan.. Tänään kuitenkin onnistuin hillitsemään itseäni kohtalaisesti (uskokaa tai älkää, olisin voinut roudata kaupoista kolme kertaa ostamani määrän, jollen olisi pikkuisen toppuutellut itseäni).

Photobucket

Mä en voi käsittää miksi helkutissa kuukausi sitten raijasin koko vaatekaappini sisällön tänne Hyvinkäälle.. huoh, tyhmästä päästä kärsii koko ruumis! No joka tapauksessa, ajattelin esitellä hieman ostamiani vaatteita (tai lähinnä niiden kuoseja). Alkuperäiset hinnat suluissa

Photobucket

Paita/mekko Weekdaysta €8,75 (35€)

Photobucket

hihaton napapaitatoppi Weekdaysta 12€

Photobucket

shortsit Gina Tricotista 17€ (35€)

Photobucket

shortsilegginssit Weekdaysta  7,50€ (15€)

Photobucket

toppi H&M:stä 9,90€

Photobucket

Paita UFF:ista 8,50€

Photobucket

mekko GinaTricotista 10€ (20€)

Photobucket

Ruutupaita UFFista 9€

Photobucket

leopardipaita H&M:stä 15€ (25€)

Photobucket

mekko H&M:stä 15€ (30€)

Photobucket

mekko H&M:stä 7€ (15€)

Kaikkineen ostokset olisi ILMAN ALENNUKSIA tulleet maksamaan n. 475€, eli "säästin" ainakin reilut 250€.

On muuten melko ärsyttävää kun ne unicef-ihmiset (eli flaiereiden jakajat, jotka yrittää värvätä ihmisiä pelastamaan maailman lapset) ottaa uhreikseen sellasia ihmisiä joilla on paljon kantamuksia (=kauppakasseja), jotta ne sais syyllisyydellä painostettua ihmiset jakamaan rahaa maailma köyhille. Itse olen omahyväinen kusipää ja käytän rahat itseeni.. voin toki tehdä satunnaisia lahjoituksia ja lupaan harkita ryhtymistä kuukausilahjoittajaksi tosissani vasta sitten kun olen vakituisessa työssä,.. tai ylipäätänsä töissä! Lisäksi unicef-tyttö ei vaikuttanut itsekään olevan kovin kiinnostunut asiasta, sillä hän ei oikein tiennyt mitä sellaisessa tilanteessa jossa joku vihdoin pysähtyy täytyy sanoa. No mutta ei siitä sen enempää, toivottavasti joku on hyväsydämisempi ja varakkaampi kuin minä ja pelastaa mun puolesta koko maailman.

<3:llä Jenni

2 kommenttia:

Eleonora kirjoitti...

Anteeksi kun täälläinen 15-vuotias pikkuteini täyttää blogiasi turhanpäiväisillä kommenteillaan, mutta haluan vain sanoa että olet uusi tyyli-ikonini :3

Jenni kirjoitti...

Senkus kommentoit niin paljon kun jaksat ja haluat :D Mähän vaan nautin kun saan huomiota ;)