7. kesäkuuta 2011

Aurinko aurinko lättyjä paistaa

Mulla on hassu olo, tuntuu kuin pää olis pumpattu täyteen lämmintä vettä, joka saa mut uneliaaksi. Mun silmiä särkee ja pää tuntuu painavalta. Vatsa ei osaa päättää tahtooko se olla löysä vai kova, mutta ainakin sitä nälättää vaikka olenkin syönyt tänään kuin porsas. Jano on jatkuva, vaikka olenkin käynyt pissalla tänään useammin kuin laki sallii.

No tulipas kuvailtua oikeen perusteellisesti mun ruumiin toimintoja (tiedän, kaikki ovat janonneet tätä tietoa!), mutta tälle kaikelle on kuitenkin syynsä, nimittäin! Tattadadaa, luulen että olen saanut lievähkön auringonpistoksen.

Photobucket

Aloitetaanpa kertomus alusta, menin tänään taas rannalle (niinkuin joka päivä). Aamupäivä oli niin kuuma ja hiostava, että tuntui kuin edes mukanani ollut suihkepullo ei olisi viilentänyt oloani. Kärvistyin viltilläni kuin grillimakkara ja oloni oli epämukava. Haikailin päästä veteen, mutta koska kyseessä oli pikkulasten pissalätäkkö päätin jättää haaveeni ajatustasolle.

Photobucket

Luin sitkeänä Harry Potteria ja kuuntelin viereisellä viltillä olevien tyttöjen juttuja (jostakin kumman syystä heistä tuli mieleen minä parisen vuotta sitten) Tytöt puhuivat eri aurinkoöljyistä ja öljyäminen vaikutti kehittyneen heille pakkomielteeksi (niinkuin minulla pari vuotta sitten) ja yksi tytöistä sanoi lukeneensa lehdestä, että Hyvinkääläisiä on varoitettu erittäin voimakkaasta UV-säteilystä tänään, johon yksi tytöistä tokaisi:" Hyvä! Aaah, ihanaa, ruskettuu paremmin". Kerrankin teki mieli nauraa.

Photobucket

Lopulta 3 tunnin auringonoton jälkeen se iski, hyvin yllättäen mutta kuitenkin.. nimittäin huono olo! Päätä rupesi särkemään ja huimaus oli epämukavaa. Joten poistuin rannalta tuntia suunniteltua aikaisemmin.

Photobucket

Iltapäivästä kävin lainaamassa kirjastosta Harry Potterin viimeisimmän osan (omani on Oulussa) ja poikkesin herkuttelemaan mäkkäriin. Tietääkö joku miksi McDonalds on vaihtanut värinsä kelta-punaisesta vihreä-mustaan?

Photobucket

Siinäpä se päivä menikin.

<3:llä Jenni

1 kommentti:

Rania kirjoitti...

Haha mul oli eilen auringonpistos ja menin kans mcdonaltsiin syömään!! ;D