30. kesäkuuta 2011

Lumppu

Hyvät käytöstavat ovat niitä asioita, jotka mielestäni kaikkien tulisi hallita.


Photobucket

Kun katselee Hyvinkääläistä katukuvaa, joka paikassa istuu teinejä ja spurguja räkimässä ja huutelemassa hävyttömyyksiä ohikulkijoille.

Photobucket

Rannalla ollessani kuulen pelkkää sanaa "vittu". 

Photobucket

Joko ihmisillä on köyhä sanavarasto tai sitten heillä on aivot kuin simpasseilla. Eikö kenelläkään käy mielessä, että tuon "vitun" kuulee lapsi joka vasta opettelee puhumaan?

Photobucket

Eikö kellään käy mielessä, että sanoessasi tuon sanan vaikutat ihan keskenkasvuiselta pässiltä?

Photobucket

No sitähän teinit ovat: keskenkasvuisia, joten suon heille anteeksi. 

Photobucket

Mutta toisaalta, jokainenhan meistä on vielä keskenkasvuinen. Minä ainakin kasvan ihmisenä aina siihen asti kunnes kuolen. 

Photobucket

Ollessani teini-iässä "vittu" ei koskaan kuulunut täytesanana sanavarastooni. Kuka edes tarvitsee sellaista sanaa lauseen täytteeksi?

Photobucket

Uskomattoman köyhä ja röyhkeä puhe on mielestäni itsekeskeisyyttä. Eikö puhuja ajattele ollenkaan niitä ihmisiä, jotka joutuvat kuulemaan törkyä tahtomattaan? Sama pätee nimittelyyn, johon jotkut (tässä tapauksessa teini-ikäiset) näyttävät olevan oikeutettuja. Vaikka ajattelisit rumasti jostakusta toisesta, sitä ei välttämättä tarvitse aina sanoa ääneen, varsinkaan jos se sana on "Lumppu", jolla minua tänään hienovaraisesti nimitettiin. En onneksi kuitenkaan ottanut sitä itseeni, mutta ehkä seuraava ohikulkija ottaa. Aina tulisi miettiä millaiset seuraukset julkilausutuilla sanoilla saattaa olla, tässä tapauksessa ei onneksi muunlaiset kuin yksi melko merkityksetön blogiteksti :)

<3:llä Jenni

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jenni oot paras bloggari jonka tiiän!

T. Salainen ihailijasi ;)

Eleonora kirjoitti...

WAU!!! Mitä kuvia! :O Aivan mieletön blogi, rupean ehdottomasti lukijaksi! :) Ja noi kengät... aah <3

Jenni kirjoitti...

Apua tässähän ihan punastuu :D Kiitoksia tosi kivoista kommenteista, saivat hymyn huulilleni :)