8. kesäkuuta 2011

Kompassit kadoksissa

Tämä päivä on ollut mukava. Se oli mukava, koska Sanna (serkkuni) tuli Hyvinkäälle puolenpäivän aikoihin ja menimme Sveitsin uimalaan uimaan ja ottamaan aurinkoa.

Photobucket

Siitä on kauan kun viimeksi näin Sannan ja mikä muutos hänessä olikaan tapahtunut! Muutos oli sekä ulkoista, että sisäistä. Se Sanna, jonka minä muistan oli pitkätukkainen Pocahontas-tyttö, joka kärsi masennuksesta. Tämä uusi tyttö oli lyhyttukkainen keijukainen täynnä elämäniloa ja -halua. Ei tarvitse kahdesti miettiä kummasta Sannasta pidän enemmän.

Photobucket

Vietimme päivämme jutellen ja naureskellen. Neljä kokonaista tuntia vierähti nopeasti!

Photobucket

Tullessani sijaiskotiini, Samppa seisoi jo ovella odottamassa. Lähdimme yhdessä pienelle "kaupunkikierrokselle".

Photobucket
(Iik! Vesi on kylmää!)

Poikkesimme matkallamme kirjastoon lainaamaan elokuvaa.

Photobucket

mukaan lähti leffa nimeltä Otetaan Hatkat

Photobucket

lopuksi kävimme ruokaostoksilla Citymarketissa

Photobucket

ja illalla paistoimme lettuja. nam!

Photobucket

Oli mukavaa viettää kiva päivä, sillä viime päivät olen ollut ahdistunut ja stressaantunut, siksi että olen miettinyt alaa jota opiskelen ja sitä olenko soveltuva ammattiin johon aikoinani valmistun. Koen olevani väärällä alalla ja olen varma, että minusta tulee maailmankaikkeuden surkein lastentarhanopettaja. Tein eilen ammatinvalintatestin ja vastaukseksi en saanut ainakaan lastentarhanopettajaa, miksi en voi vain tietää mikä haluan olla isona? Hemmetti! Mä tarvitsen sen kompassin mikä Pocahontasilla on, jotta löydän polkuni.. joten kertokaa jos törmäätte siihen jossakin.

<3:llä Jenni

Ei kommentteja: