28. kesäkuuta 2011

Matkalaukku kuin Tiuhdilla ja Viuhdilla

Kesä on tullut takaisin!


Photobucket

Mulla oli jo sellanen fiilis, että kesä on jo eletty ja pian koittaa paluu arkeen (yliopistoelämä), mutta eihän se niin menekään!  


Photobucket

Kesähän on vasta aluillaan ja luvassa on vielä paljon jännittäviä kesäpäiviä (erityisesti Harry Potter-elokuvien viimeisimmän osan ensi-ilta!!).



Photobucket

Mä olen myös pikkuhiljaa alkanut kaivata takaisin Ouluun.. uskokaa tai älkää. Oulussa erityisesti kaipaan meidän keskustan kämppää (koti-ikävä), mun ystäviä (jotka taitaa tällä hetkellä olla kaikkialla muualla paitsi Oulussa), äitiä (<3), yksinoloa ja ennenkaikkea meidän keittiötä!!


Photobucket

Rakastan kokkaamista ja leipomista yhtä paljon kuin meikkaamista, joten täällä Hyvinkäällä olo on ollut hieman turhautunut kun ei voi kokata kunnolla (huonot välineet, epämiellyttävä ympäristö jne.) Paljon asioita on siis odottamassa kotiin paluutani.


Photobucket

Viikon päästä siis matkaan takaisin pohjoisiin maisemiin ja sanon hyvästi ihanille kirpputoreille, Hyvinkään loistokkaalle kirjastolle, Helsingille ja aurinkoisille päiville. Tämän kunniaksi kävin tänään Hyvinkään kirppiksellä ostamassa itselleni matkalaukun, jos vaikka se helpottaisi tuon vaatemäärän roudaamista junassa. Laukku tuli maksamaan 2€ ja pidän siitä kovasti! Tulee hieman nostalginen fiilis sitä katsellessa.


Photobucket

Haikea viikko on joka tapauksessa tiedossa, sillä saan sanoa heihei Samppelille, joka jää ahertamaan tänne Etelä-Suomeen.


Photobucket

Photobucket

Seuraavan kerran taidetaankin Sampan kanssa tavata vasta lokakuun alussa (jollei Samppa päätä tehdä ylläri visiittiä vink vink)


Photobucket

Photobucket

p.s. Ajattelin heinäkuussa aloittaa sellasen projektin, että aion elää 5€/päivä, saas nähdä kuinka onnistun.

<3:llä Jenni  

2 kommenttia:

Eleonora kirjoitti...

Oot tosi nätti ja sul on niin ihana tyyli! Tykkään sun blogista ku se jostaki syystä (en tiiä miks) mut se erottuu joukosta :D

Jenni kirjoitti...

Tosi kivasti sanottu :) Kiitos hurjasti! Tässähän melkein nousee pissi päähän kun saa näin kivoja kehuja :P